O nama

CLASSY by M smo otvorili nakon dve decenije iskustva u oblasti kozmetologije, u želji da stvorimo prostor gde ćete, u prijateljskoj atmosferi i kroz neposredan kontakt, moći da dobijete najefikasnije savremene tretmane lica, ali i profesionalni i prijateljski savet. CLASSY by M je mala oaza mira, iz koje ćete izaći novi, sveži i nasmejani.

Pored standardnih kozmetičkih tretmana, posebno smo ponosni na visokoprofesionalne tretmane za negu i podmlađivanje kože. Konstantno usavršavanje u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima, seminari i stručni skupovi su obavezna stavka u našoj biografiji. Za savršeno negovanu kožu, u CLASSY by M koristimo isključivo preparate vodećih kozmetičkih kuća SOTHYS i MATIS iz Francuske, kao i DERMCLAR i MCCM iz Španije.

Uz usluge depilacije, manikira i pedikira za žene, kod nas su dobrodošli i svi pripadnici jačeg pola koji brinu o svom izgledu.

Šta je naša tajna? Ukratko, zaljubljeni smo u posao kojim se bavimo i našu pozitivnu energiju želimo da podelimo sa vama.

Dobrodošli u CLASSY by M!

Kozmetički tretmani lica

kozmeticki tretman lica

 

Aparativni tretmani lica

Aparativni tretman lica

 

Kombinovani tretmani lica

Kombinovani tretmani lica

 

Depilacija za žene

Depilacija Voždovac

 

Depilacija za muškarce

Depilacija za muškarce

 

Pedikir i manikir

Pedikir i manikir

 

Share This