Paaaa, mudro smo sačekali da prođe vreme da se uverimo da kontraindikacija nema, a da su rezultati ODLIČNI, što su potvrdile i klijentkinje koje su se odlučile za BB GLOW.

Tajna je u tome što ovo nije samo tretman za ubacivanje pigmenta ispod površine kože. Ovo je mnogo više od toga!

Sam tretman se sastoji iz tri faze:

  1. Nakon apšminkanja aplikujemo blagi hemijski piling, namenjen osetljivoj koži, najčešće za hiperpigmentacije i posvetljivanje kože.
  2. Nakon pilinga vršimo površinsku mezoterapiju (microneedling) dermapenom uz koktel za hidrataciju i anti aging.
  3. Treći i najvažniji deo tretmana je aplikacija pigmentisanog, ali nadasve jednog od najbogatijih koktela na našem tržištu. Ova faza se takođe radi dermapen aparatom uz nano iglice (0,01mm), delujući samo na površinu kože. Sastav koktela većinski čine:
  • Hamamelis, koji sužava pore, štiti i umiruje kožu, regeneriše, ima antibakterijsko delovanje, sadrži tanin koji ima efekat zatezanja.
  • Asian centella, jak antioksidans koji poboljšava cirkulaciju, regeneriše ćelije i zateže kožu, poboljšava ožiljke i umanjuje fleke.
  • Aloja vera, prirodni izvor vitamina A,D,C,E, kao i aminokiselina.
  • Braon alga koja sadrži vitamin C i koja je poznata kao prirodni protektor od sunčevih zračenja.
  • Hijaluronska kiselina za hidrataciju kože

U manjem procentu koktel sadrži i sledeće sastojke:

  • Vrbinu koru (prirodni aspirin), koru cimeta, list origana (antibakterijsko dejstvo), koren Bajkalse kapice (koja inhibira melanin!), peptide, vitamin E
  • U sastav ovog koktela ulazi i titanijum dioksid koji je nezaobilazan u svim kremama za sunčanje i puderima (pruža koži zaštitini faktor), i koji, pored toga što je apsolutno bezbedan, daje odlične rezultate kada se aplikuje ispod same površtine kože (stratum corneum).

Tretman završavamo maskom za regeneraciju kože i odgovarajućom kremom.

BB GLOW je jedan bogat tretman koji je za kratko vreme pobrao simpatije kako u svetu tako i kod nas. Za hidrataciju, anti age, ujednačen ten, za blagi efekat BB ili CC kreme, dnevnu SPF zaštitu, prikrivanje tamnih podočnjaka i flekica, BB je veoma efikasno rešenje.

Za vidljive efekte, koji traju i do 6 meseci, potrebno je uraditi seriju od 4 tretmana, nakon čega je za održavanje rezultata dovoljan 1 tretman mesečno.

I za kraj, ostaje nam da ponovimo iskreno DA DA za BB Glow i da preporučumo ovaj zaista sjajan tretman koji će vam pružiti podjednako sjajan i blistav ten. 🙂

Nadamo se da uskoro vidimo u Classy by M!

 

 

Share This